Tijdens de voorbereiding van een huwelijk, kom ik veel bijzondere items tegen voor de man; maatpakken, gepersonaliseerde schoenen, schitterende manchetknopen noem maar op. Toch is de focus in de trouwbranche vooral op de bruid. Zonde! Er zijn namelijk minstens evenveel bruidegoms als bruiden en ook voor hen gaat het om de mooiste dag van hun leven. De bruidegoms met wie ik heb mogen werken, hadden een even groot aandeel in hun trouwdag als de bruid. Zij kozen voor bijzondere gepersonaliseerde pakken, mooie accessoires en niet te vergeten stoere auto’s!
Mijn eigen man besloot schoenen te laten maken bij Napolishoes, hij koos zelf het model, het leer en suède, de stiksels en ook zijn initialen liet hij in de zool graveren, zijn trouwschoenen waren uiteindelijk duurder dan de mijne! Dank aan alle bruidegoms voor de inspiratie!

Tijd om al het moois voor de bruidegoms onder de aandacht te brengen!

Met een top team van leveranciers heb ik mogen werken aan een serie shoots All for the Groom! Er was zoveel inspiratie dat we gelijk meerdere shoots gemaakt hebben. Deze shoots zijn op diverse media, zowel online als gedrukt, gepubliceerd. Maar …  er is meer, So stay tuned!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *