Ben jij een buitenman, vrijbuiter, levensgenieter, man zonder prinsessenvriendin of wil je gewoon niet in het gemeentehuis of zaal trouwen?! Wil je op je bruiloft een groot gevoel van vrijheid ervaren, frisse wind door je haren voelen, rond het kampvuur zitten en dansen onder de sterrenhemel, de strikjes en dasjes net wat losser knopen en de haren wat minder glad gekamd hebben?

Dan is een Buiten Bruiloft echt iets voor jou! In het bos, op de heide, in het weiland van de buurman, de achtertuin of elke andere willekeurige buiten locatie. Samen met Buiten Bruiloft richt je de huwelijksdag helemaal naar wens in.
Wat dacht je van: Champagne uit een bakfiets na de zeer persoonlijke ceremonie van een zelfstandig trouwambtenaar, Snoepen van de taart en ander lekkers uitgestald op een grote tafel. Een gezellige borrel of een whisky proeverij, terwijl de dames van een cocktail nippen. Een (jazz) bandje dat de gaste alvast opwarmt voor het knalfeest ’s avonds. Malse stukken vlees van de Big Amercian BBQ eten met een koud biertje erbij. Kingsize burgers bereidt vanuit de coolste trucks  verorberen. Of aan lange, mooie gedekte tafels zitten en met een goed glas wijn blijven zitten tot de zon onder gaat. Een dj die de beste nummers uit de boxen laat knallen of een toffe band die iedereen met zere voeten van het dansen naar huis laat gaan.Borreltje toe bij het kampvuur.
De gasten uitzwaaien of met z’n allen overnachten in huisjes, (glamp)tenten of caravans. De volgende dag rustig met elkaar ontbijten of ochtend en nog heerlijk napraten over de unieke huwelijksdag.

Dit zijn zomaar wat ideeën die je Buiten Bruiloft tot een onvergetelijk dag maken. . Wil je advies, info of gezellig je eigen bruiloft ideeën delen? Let me know! Samen bouwen we jullie onvergetelijke zelf samengestelde super Buiten Bruiloft! info@buiten-bruiloft.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *