Op 10 juli 2015 stapten onze lieve vrienden Larissa en Ricardo in het huwelijksbootje, of nou ja, in een Porsche Boxter. Al snel na het aanzoek kreeg ik de vraag of ik hen wilde begeleiden tijdens de voorbereidingen op hun huwelijk en als ceremoniemeester de dag in goede banen wilde lijden, maar ook waren Maarten en ik te gast op hun trouwdag. Een lastige combinatie maar we gingen ervoor!

Voor mij was dit het eerste huwelijk na mijn zwangerschapsverlof, best spannend, want het was ook meteen een weekend huwelijk! Vrijdag de grote dag met ceremonie, bruidsborrel, diner en feest en daarna overnachten in Van der Valk Sassenheim om daar zaterdag af te sluiten met een heerlijke brunch!

Larissa is door Ricardo opgehaald bij haar ouderlijk huis in Dronten waar ook de daggasten zich hadden verzameld om lekker te brunchen. Met lieve familie en vrienden om hen heen een ontspannen start van de dag. Onderweg naar Landgoed Golfbaan Tespelduyn hebben zij in de omgevingen van Dronten in het Wisentbos en bij het strand in de duinen van Zandvoort schitterende foto’s gemaakt waarbij zij diverse props gebruikt hebben voor een persoonlijk tintje! Ondertussen heb ik op Landgoed Golfbaan Tespelduyn samen met Gerina van Gelder van VierJeGeluk de styling verzorgt. Het was schitterend weer dus er kon buiten worden getrouwd! Het prieel was voorzien van linten en bloemen in de kleuren van het bruidspaar en ook hebben we diverse bloemstukken laten plaatsen. De blauwe loper maakt het helemaal af. Na de aankomst en het maken van de familiefoto’s was het de hoogste tijd voor het Jawoord. Tijdens de persoonlijke ceremonie, die werd verzorgd door Marie-France Aernink- Nijssen, zijn er heel wat traantjes weggepinkt. Ook de prachtige muzikale omlijsting door Simone Breukink, begeleid op piano door Stef de Hond, zorgde voor de nodige emoties. Zo zong zij onder andere Inspiratie van Mathilde Santing en Tot jij mijn Liefde voelt van Van Dik Hout.

De rest van de dag stond in het teken van vieren en feest! De bruidsborrel werd geopend met een sabragemoment van Ricardo, met een hard knal knalde de hele fles in plaats van alleen de kurk! Gelukkig geen gewonden en kon er getoost worden. Aansluitend zijn de dag gasten verwend met een heerlijk diner, gek moment voor ons want ook wij mochten mee eten! Na het diner hebben Ricardo en Larissa zich een momentje teruggetrokken om zich voor te bereiden op hun entree op het avondfeest. Zij hadden namelijk een heerlijke verrassing in petto, salsaband La Negra ging het feest openen, en hoe! Alle heupen gingen los en de toon voor het feest was direct gezet! Wat een swingende opening van een feest, alle gasten van Tespelduyn hebben kunnen genieten van de zuidelijke klanken van deze te gekke band! Je kunt bedenken dat het feest doorging tot in de kleine uurtjes …

LEVERANCIERS:

| weddingplanner & styling – Frederiek Klop – Weddingplanner | locatie – Landgoed Golfbaan Tespelduyn | stationary – Leintjes Exclusief | fotografie – Moniek van Gils Fotografie | BABS – Marie-France Aernink- Nijssen | muzikale omlijsting – Simone Breukink & Salsaband La Negra |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *