Op vrijdag 17 juli mocht ik het huwelijk van mijn eerste ‘same sex’ koppel begeleiden. Het huwelijk van Wiebe en Dave is gesloten op het mooie Landgoed Slot Moermond in Renesse, een voor mij heel bekende locatie want op 11 juli 2014 ben ik daar zelf getrouwd.

De dag van Wiebe en Dave was zeer stijlvol, formeel en klassiek, maar heel persoonlijk. Deze 2 mannen hebben smaak! Niet alleen qua wijn en spijs, maar ook qua ‘look and feel’ voor hun mooiste dag. Een mooie dag was het zeker! Het zonnetje scheen vriendelijk, iedereen had goede zin en in samenwerking met Landgoed Slot Moermond was alles tot in de puntjes geregeld.

De gasten waren na het ontvangen van de uitnodigingen, een pocketfold ontworpen door Leintjes Exclusief, erg benieuwd naar de rest wat het bruidspaar voor hen in petto had. En dat was nogal wat! Na de ontvangst op het zonnige terras en het opspelden van de corsages, werden zij meegenomen in een zeer persoonlijke ceremonie. Wiebe en Dave hebben samen met ambtenaar Karin Korstanje veel tijd en aandacht besteed aan het samenstellen van de ceremonie. Ook de muziek is met zorg uitgekozen. Er was werkelijk niemand die geen traan heeft gelaten en ik moet bekennen dat ook ik het achter de schermen niet droog heb kunnen houden. Na deze mooie ceremonie was het tijd voor champagne welke met zorg was uitgekozen. Na de bruidsborrel en de familie foto’s zijn de gasten getrakteerd op een werkelijk heerlijk diner in een prachtige setting. Voor elke gast was er een gepersonaliseerde menukaart met de door hen gekozen gerechten, de ohhs en ahhs van verbazing klonken bij het zien van deze mooie kaarten. Aansluitend aan het diner werden de heren uit het gezelschap uitgenodigd in de “Gentlemans Club” voor een glas cognac of whisky en voor het roken van een sigaar. Hoe uniek is dat! De dag werd afgesloten met een knallend avondfeest en ook hier werden de gasten getrakteerd op de heerlijkste hapjes, van verse oesters op ijs, diverse crostini’s met carpaccio, zalm en brie tot gefrituurde garnalen, het ontbrak werkelijk aan niets! Na deze schitterende dag, hebben Wiebe en Dave de nacht doorgebracht in het Fletcher Hotel Renesse op Landgoed Moermond waar zij met enkele gasten de volgende ochtend nog heerlijk hebben nagenoten bij het ontbijt.

LEVERANCIERS:

| weddingplanner & styling – Frederiek Klop – Weddingplanner | locatie – Landgoed Slot Moermond | stationary – Leintjes Exclusief | bloemwerk – Jes Decorations | jacquet  –  Firma Kloeg | fotografie – Moniek van Gils Fotografie |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *