Ben je fotograaf of leverancier van een mooie Styled Shoot en wil je graag een blogpost over deze shoot laten zien op All for the Groom? Welkom! Begin bij stap 1 van ons stappenplan die hieronder beschreven is maar lees eerst het volgende.

Wij zijn erg blij met elke Styled Shoot die wordt aangeboden, maar wij plaatsen helaas niet elke shoot. Een Styled Shoot moet inspirerend zijn voor onze lezers. De kwaliteit van de fotografie is voor ons erg belangrijk. Wij behouden het recht om te bepalen welke Styled Shoot we wel of niet plaatsen.

All for the Groom staat voor exclusiviteit dus dien uitsluitend je Styled Shoot bij ons aan. Styled Shoot geplaatst op andere trouwblogs in Nederland plaatsen wij helaas niet.

Het aanleveren van een Styled Shoot is GRATIS. Het enige dat we van je verwachten is hulp bij het genereren van publiciteit op social media. Stuur na het plaatsen van het blog een mailtje naar alle leveranciers die betrokken waren bij jouw Styled Shoot. Like, share en reageer op het blog … met elkaar genereren we zoveel mogelijk publiciteit.

 

*********

 

Volg ons stappenplan en we plaatsen de mooie Styled Shoot op All for the Groom!

STAP 1: Stuur een mail met daarin het volgende
* Verzoek om te plaatsen.
* De reden waarom wij deze Styled Shoot moeten plaatsen.
* Een paar foto’s zodat we de sfeer en kwaliteit van de foto’s kunnen zien.
* Verwijzing naar een blogpost (van de fotograaf) is ook welkom.

STAP 2: Reactie op jouw mail
Wij reageren z.s.m. op jouw verzoek en laten je weten of we deze Styling Shoot wel of niet gaan plaatsen.

STAP 3: Aanleveren meer informatie
Stuur ons via mail een lijst met leveranciers die meegewerkt hebben aan deze Styled Shoot. De lijst moet bestaan uit: omschrijving – naam bedrijf – website.
Stuur ons een beschrijving met de doelstelling van de shoot. Wat wil je laten zien?
Welk thema heeft deze Styled Shoot?

STAP 4: Stuur ons de trouwfoto’s
Ga naar de pagina met de aanleverspecificaties en stuur de trouwfoto’s via Wetransfer.

STAP 5: Wij maken een mooi blog
Wij schrijven de tekst van de blog en plaatsen de foto’s bij de tekst. Het is mogelijk dat je de tekst controleert voordat deze geplaatst gaat worden. Je kunt kijken of de inhoud klopt en alle leveranciers worden genoemd. Geef dit duidelijk aan ons door.

STAP 6: Publiciteit genereren
Wij laten je weten als het blog is geplaatst. Omdat het gaat om een GRATIS plaatsing verwachten we dat je op social media laat weten dat de Real Wedding is geplaatst. Laat alle leveranciers weten dat hun naam genoemd wordt op ons mooie blog. Vraag ze om te liken, delen en reageren.

STAP 7: Plaats de PUBLISHED ON button op je website
Je ontvangt van ons een button met de tekst PUBLISHES ON All of the Groom. Je bent vrij om deze te plaatsen op je website. Zouden we natuurlijk wel erg leuk vinden.

Inspiratie Styled Shoot

Metroman

Metroman

Boys will be boys! En dan hoort een stoere trouwauto én een bezoekje aan een heuse barbershop gewoon bij je ...
Swinging By

Swinging By

Een dag op stap met je beste vrienden is natuurlijk onwijs leuk! Als jullie sportief zijn aangelegd, is het een tof ...
Gentlemansclub

Gentlemansclub

In 2015 hebben we de serie shoots All for the Groom op Landgoed Slot Moermond afgetrapt met de “Gentlemans Club”. ...

Uitgelicht Styled Shoot

  • Boys will be boys! En dan hoort een stoere trouwauto én een bezoekje aan een heuse barbershop gewoon bij je bruiloft. Weddingplanner Frederiek Klop organiseerde een toffe styled

   Metroman


  • Een dag op stap met je beste vrienden is natuurlijk onwijs leuk! Als jullie sportief zijn aangelegd, is het een tof idee om met zijn allen naar de golfbaan te gaan. Een potje gol

   Swinging By


  • In 2015 hebben we de serie shoots All for the Groom op Landgoed Slot Moermond afgetrapt met de “Gentlemans Club”. Het idee voor deze setting kwam voort uit de wens van W&D om hun diner op een bijzondere

   Gentlemansclub


Go Top